4 augusti 2023

It's electric!

Upplev elbilar och lastbilar, tillbehör och allt du behöver därtill. Vi välkomnar alltifrån biltillverkare och branschexperter, till kraftbolag, samhällsaktörer och media. Plus alla andra som tycker att power är kul.

Här kan både branschproffs och allmänhet träffas för att uppleva, testa och visa upp det häftigaste och senaste inom allt som rör sig med elektricitet som drivkraft. Hela dagen varvas med adrenalinfylld elektrisk racing, föreläsningar, produktvisningar och provkörning av olika elfordon.

Biljetter och priser


Entré

Fritt inträde för alla besökare.

Läktarplats

För att få bästa vy av racingbanan så kan du reservera sittplats på läktaren, bokning öppnar inom kort.

100 % elektrisk racing


STCC

STCC är Skandinaviens ledande racing-mästerskap där man tävlar med kraftigt modifierade standardbilar i ett explosivt, kort och adrenalinfyllt tävlingsformat på de bästa racingbanorna i Sverige.

Från och med 2023 elektrifieras mästerskapet med helt nya tävlingsbilar på nära 550 hästkrafter, de kraftfullaste bilarna i STCC:s historia. Grundfilosofin är att inspirera samhället till en hållbar omställning genom spektakulär elektrifierad racing.

För utställare


Boka utställarplats

På STCC har du möjlighet att visa upp dina produkter och berätta mer om din verksamhet. Knyt kontakter, ordna ett mingel eller sälj dina produkter. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter.

Fyll i formuläret och skicka in din förfrågan.
Klicka er vidare här.

Program


Program och tider presenteras inom kort.

Media


Pressackreditering

För att kunna bli pressackrediterad behöver du ha ett verifierbart uppdrag att bevaka tävlingarna. Mediavästar är obligatorisk och tillhandahålls av arrangör. Om du har frågor som rör media, är du välkommen att kontakta oss på

Områdeskarta


Drivecenter Arena Fallfors Karta 01 vit bakgrund