Konferens Event Kickoff Kok Mat Servering Racingbana Drivecenter Arena Fallfors Motorsport Tavling 6 ver3

Vi söker en driftig och kvalitetsmedveten operatör som sköter våra restauranger och cafeteria. Uppdraget inkluderar även cateringverksamhet och event i olika former.

Den tidigare militära flygbasen i Fällfors har över tid utvecklats till en toppmodern motoranläggning där både lokala och internationella evenemang äger rum.

I arenans erbjudande ingår även utbildningar, konferenser, företagsevent och andra säsongsanpassade aktiviteter som bidrar till variation året om.

– Utveckling är en stor del av vår vardag. Sedan invigningen av Skandinaviens längsta racingbana 2019 har det investerats i ett hotell med 111 bäddar och våra konferenslokaler är uppgraderade i modern skandinavisk stil. Utöver det har vi stora ambitioner för vårt område på 361 hektar, berättar Karin Näsström, platschef för Drivecenter Arena.

Restaurangerna står i tur för en uppgradering
Mat och dryck är en viktig del för helhetsupplevelsen för besökarna. Därför söker vi nu en ny restauratör som ska ansvara för driften av arenans restauranger och cafeteria. Uppdraget inkluderar även cateringverksamhet till event i olika former.

– Vår verksamhet bygger på att göra saker i samarbetet med andra. Arenan är en mötesplats för ett brett klientel och just därför är det viktigt för oss att hitta en driftig entreprenör som har kundens behov i fokus, säger Karin Näsström.

Målet är att hitta en lämplig aktör innan renoveringen påbörjas, för att kunna planera i samverkan vad gäller utformning och utrustning.

Fakta

  • Planerad nyöppning av restaurang maj 2023
  • Kapacitet för upp till 400 matgäster i en och samma byggnad
  • Två fullt utrustade restaurangkök och tre barer
  • En fullt utrustad mobil restaurang / foodtruck
  • 80 hektar asfalterad yta för event- och aktiviteter

Ansökan skickas till . Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 2023-01-15.

 

För mer information kontakta:
Karin Näsström, platschef Drivecenter Arena

+46 912-200 43