Konferens Skelleftea Umea Pitea Moten Foretag Forelasningar 2
Konferenslokaler

Drivecenter Arena är den perfekta platsen för alltifrån mässor och utställningar till produktlanseringar och festivaler. Det finns en mängd lokaler och ytor som kan tas tillvara för den aktuella aktiviteten.

Våra möteslokaler passar alltifrån mindre grupper , ända upp till större samlingar på över 200 personer. Huvudbyggnaden har tre olika konferensrum i olika storlekar, där den största rymmer 100 deltagare i biosittning.

Glashuset

En av Drivecenter Arenas verkliga signaturbyggnader är det spektakulära Glashuset. I direkt anslutning till racingbanan har det en härlig terrass runt hela huset och luftiga, ljusa lokaler som bjuder in till en mängd olika aktiviteter.

Glashuset rymmer samlingar på upp till 250 personer, men det finns även tillgång till mindre konferensrum i olika storlekar. Byggnaden är uppdelad i två våningar, med en stor mässhall på 375 m² på bottenvåningen. Den övre våningen passar för mingel eller VIP-event och det finns en 210 tums LED-skärm som komplement.

Drivecenter Glashus Business Lounge Konferens Lansering
Drivecenter Arena Racingbana Fallfors Skelleftea Motorsport Forarutbildning Racingevent 4
Sand Hotell

Sand Hotell färdigställdes 2020 och har 111 bäddar. Alla rum har egen WC/dusch och den relativt enkla interiören är både fräsch och inbjudande för en trivsam vistelse. Det finns även tillgång till en pentryavdelning, för möjlighet att värma egen mat, se på TV eller använda som mötesrum. Sand Hotell ligger bara ett stenkast från frukostmatsalen och konferensanläggningen.

Vingen är namnet på den andra hotelldelen på Drivecenter Arena och erbjuder 20 dubbelrum i B&B-stil och har frukostmatsalen direkt utanför dörren. Alla rum har egen TV, men delar WC/dusch med varandra. I samband med boende kan du även boka vår relax med bastu och badtunna.

Mat och dryck

Under ett besök på Drivecenter Arena är mat och dryck alltid en självklar och naturlig del av upplevelsen. Ambitionen är att ta tillvara de möjligheter som erbjuds med lokala råvaror och varje årstids unika specialiteter, med ett spännande utbud av smaker och rätter.

  • Kapacitet för upp till 400 matgäster i en och samma byggnad
  • Två fullt utrustade restaurangkök och tre barer

Mat Ata Boende Bo Kick off Event Hotell Drivecenter Arena bord dukning fest servett servering
Laddstation Elbil Laddstolpar Elhybrid Drivecenter Arena Fallfors Skelleftea 1
Laddningstationer för elbil

För att möta den ökade mängden elbilar och laddhybrider som våra gäster tar sig fram med kommer vi att utöka antalet laddstolpar. Redan nu kan du tryggt komma till oss och samtidigt ladda din bil. Vi erbjuder våra gäster både snabbladdning och destinationsladdning.

Depåbox, däckverkstad och bränslestation

I anslutning till banan finns det 20 pitboxar (8×8 m) som kan bokas i samband med arrangemang. Dessutom finns det en fullt utrustad verkstad/däckverkstad, laddstationer för elfordon, en bränslestation med 98 oktan och diesel samt en spolplatta för att tvätta fordon. Vid behov kan vår personal hjälpa till för att underlätta ditt arrangemang.

Pitstop challange Bil Racing Drivecenter Arena Event Kick off Upplevelse Motorsport 3
Testomrade Koromrade Maskinforare Utbildning Drivecenter Arena Fallfors Duplex 1
Race Lounge

Komplett Race Lounge utmed bandepån med TV för tidtagning, soffor och servering. Perfekt för förare att umgås under sin dag på banan. Här erbjuds även omklädningsrum, duschar och toaletter i nära anslutning.

Race control torn

Komplett byggnad för tävlingsledning med kameraövervakning, domarrum, konferensrum, VIP-terrass, speakerbås. Separat byggnad tillhandahålls för tävlingssekretariat och tidtagning utmed startrakan.

Testomrade Koromrade Maskinforare Utbildning Drivecenter Arena Fallfors Duplex 1
DMEC 2022 R3 SWEDEN 09151
Läktare

Arenan har tre olika läktare utmed tävlingsbanan. Våra publika läktare är utrustade med plaststolar och rymmer 5 016 personer tillsammans.