Offroad Polaris RZR Drivecenter Arena Motorsport Racing 1

Varför inte mötas för en kreativ dag på Drivecenter Arena? Vill ni avrunda vistelsen med att göra något roligt tillsammans så finns flera alternativ att välja bland.

Vi har lokaler för alla sorters möten. Allt från stora och luftiga utrymmen med stor rymd till mindre rum för mer intima möten. Mötesrummen är utrustade med all teknik du behöver för att en lyckad konferens.

Innehåll

  • Välkomstkaffe med smörgås och frukt
  • Husets lunch
  • Eftermiddagskaffe med godsak

Tillval
Gruppaktivitet med tre säsongsanpassade eventgrenar.


Pris

Från 449 kr per person, exkl moms.

Foretagsevent Bil Racing Sommar Drivecenter Arena Event Kick off Upplevelse Motorsport 11
Upplevelser på och utanför banan

Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla som vill uppleva en dag på banan. Hos oss kan ni kombinera körevent med andra aktiviteter beroende på hur länge ni vill stanna. Ni gör allt på ett och samma ställe, med gångavstånd till aktiviteterna.

Stora ytor och anpassningsbara lokaler

Drivecenter Arena är den perfekta platsen för alltifrån mässor och utställningar till produktlanseringar och festivaler med sina 361 hektar. Det finns en mängd lokaler och ytor som kan tas tillvara för den aktuella aktiviteten.

De olika konferenslokalerna passar alltifrån mindre grupper, upp till större samlingar. Dessutom finns det spektakulära Glashuset till riktigt stora sammankomster. I direkt anslutning till racingbanan har det en härlig terrass runt hela huset och luftiga, ljusa lokaler som bjuder in till en mängd olika aktiviteter.

Glashus1 1

Skicka en konferens­förfrågan