Drift Masters European Championship Bilsport Racing Racingbana Drivecenter Arena DMEC 2022 Sweden 14
Drift Masters European Championship Bilsport Racing Racingbana Drivecenter Arena DMEC 2022 Sweden 14

Den 9-10 juni är det klart för en ny motorfest i Fällfors då Europas största driftingserie, Drift Masters GP, återvänder till Drivecenter Arena.

Det blir andra året i följd som Drift Masters European Championship (DMEC) besöker Fällfors. Besökarna har i och med detta möjligheten att uppleva ett av driftingens starkaste startfält med 50 toppförare från över 20 länder.

Från den regerande mästaren Piotr Wiecek från Polen till den japanska fan-favoriten Naoki Nakamura, såväl WRC-världsmästaren Kalle Rovanperä, de irländska bröderna Jack och Conor Shanahan, Benediktas Čirba och så många fler otroliga förare.

– Detta är utan tvekan ett av de mest konkurrenskraftiga startfält vi någonsin har sett. Varje förare tar med sina unika färdigheter och stil till sporten och jag är säker på att de kommer att ge våra fans lite hårresande action under hela säsongen, säger Arkadiusz Dudko, vicepresident, i ett pressmeddelande.

Har man möjlighet, så ska man ta chansen att komma hit. Drifting är en otroligt underhållande sport som är på uppgång världen över och här samlas människor från hela Europa för en gemensam folkfest.

Mer info 

 

Drift Masters European Championship Bilsport Racing Racingbana Drivecenter Arena DMEC 2022 Sweden 22

Fler nyheter från oss